Fixa till barnrummet med nya tapeter

Som nybliven förälder kan du piffa upp ditt barns rum med hjälp av enkla medel. Det finns några tips och tricks för att göra det både personligt men också lite roligare.

Först och främst behöver du planera vilken typ av barnrum som passar er. Ska det vara färgglatt med mycket möbler eller föredrar ni avskalat med mindre färg på väggarna? Oftast är det populär att inreda barnrum med mycket färg och roliga möbler.

Använd tapeter för att höja rummet

Du kan på enkel väg göra ditt barns rum mycket roligare än era vänners. Sätt upp en rolig tapet eller fondvägg som gör att rummet känns roligare. Ta en titt på utbudet online för att hitta inspiration eller er nästa tapet.

Fyll väggarna med kärlek

Det är viktigt att ditt barn känner att du lagt ner omtanke och kärlek i rummet som det ska leva i. Passa på att sätta upp tavlor i varma färger och inred med möbler som är både funktionella. Det är viktigt med förvaring i ett rum för barn. Alla leksaker och dylikt behöver så småningom städas undan. Sist men inte minst behöver du ha ett genomgående tema i rummet för att få till det där lilla extra i hemmet.

Comments are Disabled