Dags för nya glasögon

Har du använt samma glasögon under flera års tid kanske det är dags att fräscha upp looken med ett par nya bågar. Klicka här för att se ett brett sortiment av glasögon i olika storlekar och former.

Glasögonbågar

Det ska vara enkelt och smidigt att införskaffa nya glasögonbågar. Med snygga glasögon i både dam- och herrmodeller hittar du självklart något som passar för ditt utseende. Vissa föredrar mer rundade modeller och andra tycker om bågar som är distinkta och markerade i utseendet. Dessutom kan det vara roligt att testa på bågar i olika färger och former. Likaså om du ofta ändrar stil och gärna vill matcha glasögonen med din outfit.

Våga testa olika stilar på bågar

För den kreative och våghalsige finns leopardmönstrade och melerade glasögon. Samtidigt kan du med progressiva glasögon få utmärkt synskärpa på nära, mellan och långt håll. Enkelt förklarat är progressiva glas flexibla och ger dig möjlighet att se på olika avstånd oavsett ditt synfel. Slutligen kan du om du så önskar få färgskiftande glas, även kallade fotokromatiska glas. Dessa gör det möjligt för dig att använda dina glasögon i starkt solljus. Glasen har 100 % UV400 skydd och ser till så att solljuset inte stör ögonen.

Comments are Disabled